top of page
SR-Beertsenhoven 23 LR-11.jpg

Audaces fortuna iuvat!
''Het geluk is met hen die durven''

Met deze Latijnse spreuk kochten wij, Gertie en Alex Heuts, in april 2015 het voormalig hotel restaurant Bemelmans in het mooie Wijlre. Het verlangen om iets op te starten bestond al een aantal jaren - iets waaraan we al onze energie met hart en ziel konden geven.
 

Na een reis in binnen en buitenland was ons oog gevallen op het pand aan de Wielderdorpstraat vanwege de geweldig mooie ligging in het mooie Limburgse Heuvelland en de mogelijkheden die deze plek ons te bieden heeft. Wij waren ervan bewust dat we hier te maken hadden met een grote klus, zie hier de spreuk Audaces fortuna iuvat! 

 

Samen met onze zonen Mitchel, Kenneth & Brandon hebben wij hard gewerkt om onze droom te verwezenlijken. Anderhalf jaar van voorbereidingen en 3 jaar verbouwen heeft ons gebracht waar we nu zijn; B&B en Brasserie Villare.

 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in het mooie Wijlre.

 

- Alex, Gertie, Mitchel, Kenneth & Brandon

ONZE SERVICE

Ontbijt

wifi

parkeren

Het ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen en wordt iedere ochtend tussen 09:00 en 10:30 uur geserveerd in onze sfeervolle brasserie. Het ontbijt bestaat uit heerlijke producten geselecteerd door onze chef. Heeft u allergieën, geef dit bij uw reservering aan en dan houden wij er rekening mee.

Je auto veilig parkeren tijdens je verblijf? Dat kan! Wij hebben al een plekje gereserveerd aan de achterzijde van ons pand. Motoren en fietsen kunnen in onze parkeergarage geplaatst worden.

U kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi door ons gehele pand.

huisdieren

bagage

brasserie

Honden zijn welkom op ons terras en in onze brasserie. Echter zijn honden niet toegestaan in onze B&B kamers. We maken uiteraard een uitzondering voor hulphonden, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bent u uitgecheckt maar wilt u nog even genieten van onze mooie omgeving? Wij slaan uw bagage veilig voor u op.

In onze brasserie kunt u terecht voor heerlijke lunch en dinergerechten. Maar ook voor een kopje koffie met een heerlijk stuk Limburgse vlaai kunt u uiteraard bij ons terecht. Onze keuken is geopend van

12:00 tot 20:00 uur

terras

LIFT

wandelen en fietsen

Ons pand is voorzien van een lift waardoor iedere verdieping te bereiken is, zelfs onze parkeergarage. Dit maakt onze B&B en Brasserie zeer toegankelijk. 

Aan de achterzijde hebben wij een mooi terras met uitzicht over het Geuldal. Ook hier kunt u terecht voor een hapje, een drankje, lunch of diner. 

Ons prachtige Heuvelland is een waar wandel- en fiets paradijs. Wij hebben voor u een aantal mooie wandel- en fietsroutes klaarliggen die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken.

OPLAADPUNT

bereikbaarheid

ROKEN

Onze B&B kamers en brasserie zijn 100% rookvrij. Roken is wel toegestaan op ons terras.

Uw elektrische auto kunt u opladen bij het oplaadpunt naast de kerk. Deze is 200 meter van B&B Brasserie Villare gelegen.

Villare is goed bereikbaar per OV. Voor onze deur bevindt zich de bushalte richting Valkenburg en Heerlen en op ca. 50 meter ligt de bushalte richting Gulpen. Daarnaast bevinden station Schin op Geul en de Miljoenenlijn zich op korte afstand van onze B&B en brasserie.

ZAKELIJK

Ook voor zakelijke overnachtingen en teambuilding kunt u bij ons terecht.

Faciliteiten
bottom of page