top of page

Algemene voorwaarden

B&B en Brasserie Villare

 

Wij heten u van harte welkom bij Bed & Breakfast en Brasserie Villare.
Met het aangaan van een gemaakte reservering worden deze algemene voorwaarden van kracht.

 

Kamers
Al onze kamers zijn geschikt voor twee personen.

Onze kamers zijn met veel zorg en comfort ingericht. De kamers beschikken allen over een eigen badkamer met douche, vaste wastafel met warm & koud stromend water, toilet en is inclusief gebruik van linnengoed, handdoeken en aangeboden verzorgingsproducten. 

 

Het is verboden om eigendommen van de kamers mee te nemen buiten het gebouw. Bij het moedwillig beschadigen van eigendommen van B&B en Brasserie Villare kan men aansprakelijk gesteld worden voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten.

Mocht u iets missen op onze kamers of bent u ontevreden, verzoeken we u dit direct aan ons te melden, zodat wij samen naar een oplossing zoeken.

 

Ontbijt
Bij uw boeking is het ontbijt inbegrepen. Het ontbijt wordt iedere ochtend geserveerd in onze brasserie tussen 09:00 en 10:30 uur. Bij mooi weer is er de gelegenheid om op ons terras te ontbijten. Afwijkende tijden voor het ontbijt zijn alleen in overleg met ons mogelijk.

Heeft u speciale wensen voor het ontbijt, glutenvrij, zoutarm, vegetarisch etcetera, wilt u dit dan aangeven als u de reservering bij ons maakt, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

Roken en drugs
Onze kamers en brasserie zijn 100% rookvrij. Roken op onze kamers is ten strengste verboden. Indien wij constateren dat er toch gerookt wordt op de kamer zijn wij genoodzaakt €200,- reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen de voorrijkosten van de brandweer aan u worden doorbelast.

Tevens is het  niet toegestaan om kaarsen in de kamer aan te steken in verband met brandveiligheid. 

Wij attenderen u erop dat al onze kamers zijn voorzien van rookmelders.

Bezit, gebruik of handel in drugs of andere verdovende middelen is strikt verboden. Lokale autoriteiten worden ingeschakeld als gebruik of handel hierin wordt vermoed.

 

Parkeren
Voor onze Bed & Breakfast gasten is er een parkeerplek beschikbaar aan de achterzijde. Parkeren geschiedt op eigen risico. De parkeerplek is te bereiken door aan de linker zijde van het pand het terrein op te rijden.

Fietsen en motoren kunnen in onze parkeergarage geplaatst worden.

Huisdieren

Honden zijn welkom in onze brasserie en op ons terras. Echter zijn honden niet toegestaan in onze B&B kamers. We maken uiteraard een uitzondering voor hulphonden, neem hiervoor gerust contact met ons op.

In- en uitchecken
Op de dag van aankomst kunt u van 15:00 tot 18:00 uur inchecken.
In verband met het schoonmaken van de kamers dient u deze op de dag van vertrek vóór 11.00 uur te verlaten. 

Mocht u buiten onze inchecktijden willen arriveren verzoeken wij u dit aan ons door te geven, zodat wij er rekening mee kunnen houden. Wij streven ernaar om zoveel als mogelijk te voldoen aan uw wensen, echter kunnen wij uw verzoeken niet altijd garanderen. Wij vragen u hier dan ook begrip voor te hebben.

 

Prijzen
De prijzen van de kamers zijn beschreven op onze website. De prijzen zijn gebaseerd op 2 personen en zijn inclusief ontbijt, gebruik van handdoeken, linnengoed en aangeboden verzorgingsproducten, water en elektriciteit, eindschoonmaak en 9% btw en exclusief toeristenbelasting.

De prijzen zijn exclusief kosten van een annulering- en/of reisverzekering en/of andere kosten.

Prijzen van onze  Bed & Breakfast zijn steeds vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Betalingen

Boekingen via de website worden bij inchecken betaald. U kunt bij ons betalen met pin, creditcard of contant.

 

 

Aansprakelijkheid
Bed & Breakfast en Brasserie Villare kan niet aansprakelijk worden gehouden voor door de gast of derden ten gevolge van het verblijf in de betreffende kamer geleden schade, de gast vrijwaart Bed & Breakfast en Brasserie Villare tegen aanspraken dienaangaande.

Bed and Breakfast en Brasserie Villare is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals storingen en uitval van stroom, Wifi, watervoorzieningen en technische installaties als ook niet of ontijdig aangekondigde bouw en/of wegwerkzaamheden in de nabijheid van Bed & Breakfast en Brasserie Villare.

 

Door Bed & Breakfast en Brasserie Villare wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen en/of goederen tijdens of ten gevolge van het verblijf in de betreffende kamer(s) van Bed and Breakfast en Brasserie Villare.

De hoofdgast genoemd in de reserveringsbevestiging is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de betreffende kamer(s). Er dient zorgvuldig met de spullen te worden omgegaan, de kamer dient dan ook netjes en fatsoenlijk te worden achtergelaten. Breuk of beschadiging dient dan ook door de gast direct aan de eigenaar te worden gemeld. Mocht achteraf na het uitchecken toch blijken dat er spullen beschadigd zijn achtergelaten en dit is niet aan de eigenaar gemeld, dan volgt alsnog de rekening voor de gemaakte reparatie- en/of vervangingskosten.

Annuleringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden inzake annulering


Wanneer een definitieve reservering voor de Bed & Breakfast is gemaakt, geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

  • U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot 3 dagen voor aankomst.

  • Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

  • Bij niet opdagen (no show) bent u het gehele bedrag verschuldigd.

Om eventueel in aanmerking te komen voor teruggave van het betaalde bedrag dient u de annulering zo spoedig mogelijk per e-mail of telefonisch aan ons door te geven. Na overleg zal het afgesproken bedrag zo spoedig mogelijk aan u worden overgemaakt, doch uiterlijk binnen 21 dagen.

Wij vragen u onze algemene voorwaarden in acht te nemen. Tevens vragen wij u alle aanwijzingen van medewerkers van Bed & Breakfast en Brasserie Villare, die verband houden met huisregels en veiligheid, op te volgen.

Wij streven ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en hopen u te mogen verwelkomen in Bed & Breakfast en Brasserie Villare.

- Alex en Gertie Heuts Widdershoven

bottom of page